Sign in RomPortal Forum Sign in | Join | Help

Green Card prin familie

Last post 09-12-2006, 06:39 AM by Girbova. 4 replies.
Sort Posts: Previous Next
  •  09-11-2006, 07:59 PM 50697

Green Card prin familie

Va rog daca poate sa imi spuna cineva cum decurge un interviu INS in Las Vegas,si daca aveti idee ce intrebari ar putea sa-i fie puse fiicei mele de 17 ani,care v-a fi intervievata singura?Multumesc mult si numai bine tuturor.
  •  09-11-2006, 10:10 PM 50701 in reply to 50697

Re: Green Card prin familie

E cineva care  s-a casatorit in Texas, in cat timp te cheama la interviu si cum decurge interviul .....

O sa ma casatoresc saptamana asta si vreau sa stiu ce ma asteapta :)

•  09-12-2006, 05:35 AM 50705 in reply to 50697

Iti raspund desi nu-s din LV. Da, va fi intervievata singura, si probabil inaintea voastra. Intrebarile sint pertinente, ofiterul va fi precaut, dar cu siguranta-si va face datoria. Nu stiu cu ce fel de viza a venit, dar daca-i prin casatoria parintelui cu un cetatean american, ofiterul vrea sa se convinga ca e tratata corect( mai ales de catre step parent), ca are conditii de viata si studiu, dar si daca intr-adevar locuieste unde spune, daca-i place aici. O va intreba despre casa in care locuieste, culoare exterioara, culoarea camerei, daca are calculator/tv in camera (nu ca ar trebui sa aibe, dar intrebarile vor fi verificate), ce a avut la breackfast in ziua respectiva, ce cadouri a primit de birthday, cum e la scoala, cum ajunge acolo. Nu-i nimic agresiv ori deplasat, sint convinsa ca totul va fi bine. Sa ne spui si noua cum a fost, poate si altii vor avea nevoie de informatie. Mult succes la interviu si in viata.

•  09-12-2006, 06:18 AM 50706 in reply to 50705

Multumesc ca ti-ai facut timp sa ma lamuresti putin, cu viza e putin mai complicat,B1/B2 pe 1o ani,dar dreptul de sedere in state a expirat de ceva timp...si da sotul e cetatean american,dar copilul meu este dintr-o casatorie anterioara;interviul v-a fi in 23 octombrie,si sper sa decurga bine si sa pot spune si altora experienta mea,buna sau rea.Multumesc inca o data pentru informatii si urari,numai bine iti doresc si eu.
  •  09-12-2006, 06:39 AM 50707 in reply to 50706

Skipy, cu mare placere. Fii linistita totul va fi bine. Doamne ajuta!
View as RSS news feed in XML