Sign in RomPortal Forum Sign in | Join | Help

LA MULTI ANI ROMANE - NU UITA DE UNDE AI VENIT SI SANGELE APA NU SE FACE

Last post 12-02-2006, 02:24 PM by bubu1980. 8 replies.
Sort Posts: Previous Next
  •  12-01-2006, 09:52 AM 53807

LA MULTI ANI ROMANE - NU UITA DE UNDE AI VENIT SI SANGELE APA NU SE FACE

Azi e decembrie 1 sa nu uitam ca aceasta zi e mult mai importanta decat julie 4 sau thanksgiving sau orice alta sarbatoare cu toate ca suntem imprastiati peste tot. M am trezit azi dimineata si am realizat ca Ileana Sararoiu canta mult mai bine decat orice artist din America sau ... asculta azi macar o melodie lautareasca originala, de la pamantul nostru cum zice mama mea si daca nu ti se face pielea de gaina inseamna ca ai uitat cum e sa fii roman ... Va pup si va urez LA MULTI ANI ROMANE ORIUNDE AI FI
    Niciodata sa nu uiti sa visezi...chiar daca visul ti se pare imposibil de realizat...cu vointa totul poate deveni REAL
  •  12-01-2006, 10:27 AM 53809 in reply to 53807

Re: LA MULTI ANI ROMANE - NU UITA DE UNDE AI VENIT SI SANGELE APA NU SE FACE

Multumesc Bubu, si iti doresc asemenea.
    The infinite is in the finite of every instant. (Zen)
  •  12-01-2006, 11:14 AM 53811 in reply to 53809

La multi ani tuturor romanilor!
    The best use of life is to spend it for something that outlasts life.
  •  12-01-2006, 11:18 AM 53812 in reply to 53811

http://www.youtube.com/watch?v=wb3dAIXu7fs&mode=related&search=

ca la noi la romani ... nu am gasit alta melodie, dar si asta merge Big Smile

Niciodata sa nu uiti sa visezi...chiar daca visul ti se pare imposibil de realizat...cu vointa totul poate deveni REAL
  •  12-01-2006, 11:24 AM 53813 in reply to 53812

Nu stiu de ce doar la sarbatori devine romanul romantic sau isi aduce aminte de multe ... spre exemplu azi mi am adus aminte ca am muzica romaneasca in calculator pe care nu o prea ascult.... mi ar fi placut la nebunie ca azi seara sa ne fi intalnit romanii din michigan sau detroit metro area si sa incingem un chef pe cinste ca la noi la romani ... dar se pare ca din 27 de vizualizari numai 2 au raspuns ... pacat ... va  dati seama daca ziceam sa veniti la chef cati raspundeau ? SmileStick out tongue
  •  12-01-2006, 12:00 PM 53818 in reply to 53813

http://www.youtube.com/watch?v=yaKfcKdBA4I

Ascultati deasemeni : Mircea Rusu- Iarba verde de acasa , Tudor Gheorghe- Tara mea, Gil Dobrica- Hai acasa, Gheorghe Zamfir- Ciocarlia, Maria Tanase- Ciuleandra Smile

Life is full of dreams.If you don't dream ...go to sleep.
  •  12-01-2006, 04:31 PM 53825 in reply to 53818

LA MULTI ANI TUTUROR ROMANILOR !

La multi ani Romanie draga si iubita!

•  12-01-2006, 10:37 PM 53834 in reply to 53825

Multumesc Bubu! Chiar mi-e dor de iarba verde de acasa... si ma gandesc ca pentru prima data acest an nu voi auzi colindul: Deschide usa crestine....
    "My great victory consists not in never falling but in rising everytime I fall."- from a movie
  •  12-02-2006, 02:24 PM 53838 in reply to 53834

Esti prea departe ca veneam eu cu colindul Smile . Deschide usa crestine este colindul meu preferat ... plus ca am 6 ani de zile in corul scolii (gimnaziu + liceu). Poate o sa l auzi de la alti romani sau pe la biserica. De obicei se organizeaza. Sa ai un an bun si bine ai venit in US.

View as RSS news feed in XML