Salut la toata lumea . Ma numes Emi am 24 si dun din COnstanta. pana mai acu 2 luni ma gandeam impreuna cu prietena mea sa plecam in Canada , eram foarte hotarati si vroiam sa ne apucam de invatat franceaza ( bleah) ca de pt quebec asta iti trebuie , am lasat-o balta pana la urma , pana acu 2 saptamani cand neavand ce face am inceput sa caut detalii despre emigrarea in Australia , am citit siteul oficial , si am concluzionat EU ca am avea ceva shanse sa ajungem in AU si ca este mult mai convenabil decat Canda cel putin prin prisma "limbii"
Am inteles din ce se vorbeste pe aici ca e mai bine sa faci singur dosaru , cu toate astea cred ca voi apela la o firma , dar nu sunt inca sigur de o chestie si anume daca ma incadrez in Joburile cerute de ei ,,, acuma o sa imi spuneti sa studiez lista SOl ..am studiat-o...dar nu sunt sigur daca , corespund asa ca daca nu va rapesc prea mult timp o sa fac un f scurt cv al meu si sa va da-ti cu parerea daca ceea ce am ales din LIsta SOl corespunde intr-adevar calificarii mele
Am 24 de ani cum am zis , am absolvit liceul international de informatica constanta , am atestat de cunascator al lb engleze si turca precum si atestat de ajutor analist programator , am facut si facultatea de Administratie publica cu licenta obtinuta cu o medie peste 9 ( oricum nu cred ca , conteaza acest lucru) . In preznt muncesc la o firma de it din constanta ca si magazioner ceea ce implica caratul marfei inventarierea si gestionarea ei ...--desi pe cartea de munca eu sunt trecut ca si "Consultant in Informatica"
Avand in vedere aceste aspecte am zis ca imi corespunde si mie ceva din lista SOl din domeniul IT-ului , cu toate ca eu nu am nicio treaba programarea , cunosc foarte bine calculatorul , sa zicem depanare IT cam asta shtiu sa fac eu , ma gandesc sa fac si un curs CISCO retzele pe viitor dar deocamdata atat ..si lucrez de 1 an jumate in aceasta firma
si prietena mea a terminat liceu de mate-fizica , si apoi facultatea de mate-info in limba engleza ,, ea lucreaza in aceeasi firma ca si mine dar doar de 6 luni si este trecuta pe cartea de munca ca si "analist" si de fapt ea este vanzatoare in magazin -ceea ce presupune o cunoastere a unei game destul de largi de produse it , si mai updateaza si oferte pe net ale firmei unde lucram
Avand in vedere aceste chestiuni , imi puteti spune daca eu am ales bine din Lista SOl system manager ca job sau designer nu sh sigur care era , era un job in it care spunea le descrierea postului ce trebuie sa faci si era ceva de genu depnare IT
Inainte sa ma apuc de acest pas vreau sa shtiu daca sunt shanse pt noi doi .. AVand in vedere ca ea totusi a terminat facultatea de mate-info in lb engleza credeti ca ar fi mai bine ca ea sa fie aplicantul principal? Este mai bine sa fim casatoriti ?
Va cer scuze pt postul f lung celora care nu ati avut rabdare sa il cititi si le multumesc si le cer scuze in acelasi timp si celor care au avut rabdare
Va urez sarbatori fericite si daca se paote niste raspunsuri ar fi nemaipomenti
Va multumesc mult