anunt pt cei care au permis de conducere in michigan. exista vre un loc de unde se poate face rost de sample of tests pt exameul de conducere scris, altu decat siteul lor de pe net, unde da un singur set de 25 intrebari. am vazut ceva siteuri pe net contra cost da nu stiu cat sunt de serioase. poate cineva a auzit sau vazut reclama aia cu "focus factor" brain suppliment, memory.. platesti 4.95 handling and shipment fees.. si iti dau un flacon de 120 pastile.. si ai termen 2-3 saptamani de proba ... cand aplici online sa iti trimita pastilele de proba si dai accept pe termn on conditions te inscrii automat in prefered constumers program.. adika ei iti deduc automat in fiecare luna banii din contul tau si iti livreaza pastilele lunar la adresa indicata.... iti dau totusi posibilitatea ca in perioada de proba 2-3 sapt daca nu esti 100% satisfacut poti sa ii suni si sa iesi din prefered costumer program, si in acest caz ramai cu pastilele si cu 5 usd minus in cont. da dupa ce am primit pastilele am caut iar pe net siteul lor sa ii sun sa ma scoata din programul lor am gasit un site cu reclamatii de la clienti.. peste 100 persoane ca se plangeau ca li s-au extras sume de bani de pe credit si debit si nici macar nu au primit pastilele .. li s-au luat bani si la persoane care au telefonat sa iasa din program( 200-300 usd). si mai scria acolo ca , saracii oameni se chinuiau cu state prosecutors sa isi recupereze banii, compania o fost sanctionata cu 1 mil pentru alte treburi murdare. si cum paza buna trece primejdia rea mi-am anulat cotul de checking de la banca si mi-am deschis altu ca sa nu aiba de unde sustrage bani..aviz celor interesati... si oricum pretul pe cre il cer ei pt pastile in prefered costumers program ii mult mai mare decat daca le procuri de pe nextag sau alte siteuri nde compara preturi. " aviz amatorilor" !!! sa revenim la oile noastre.... are cinva habar de testele alea pt permis . ca dupa carticica pe care o dau ei so inveti... nu te luminezi prea tare. ........ salutare si bafta!!!!
suca