Sign in RomPortal Forum Sign in | Join | Help

job

Last post 12-23-2007, 12:14 AM by suca. 9 replies.
Sort Posts: Previous Next
  •  01-22-2007, 11:42 AM 55252

job

ma puteti ajuta si pe mine , stie careva vreo agentie de locuri de munca prin michigan, zona grand rapids, lansing, holland, sau ceva de munca nu conteaza, ?multumesc anticipat
    suca
  •  01-22-2007, 10:57 PM 55263 in reply to 55252

Re: job

Fii mai explicit! Ce cauti de munca si pentru cat timp? Parca spuneai intr-o postare in trecut ca nu vrei sa stai in Michigan, vrei doar o adresa...
    Alea iacta est.
  •  01-23-2007, 01:34 AM 55267 in reply to 55263

Pai omul zicea ca..nu conteaza ce..numa de lucru sa fie!Stick out tongue
    Omul nu poate descoperi noi oceane, cata vreme nu are curajul de a pierde din vedere tarmul. ( Andre Gide )
    Filed under:
  •  01-24-2007, 11:53 AM 55314 in reply to 55263

orice sa fie numai de noapte. ca mi-a ajuns pana peste cap.si referitor l statutul  meu ca resident in michign ma mut definitiv acolo. asa ca daca cineva binevoieste a-mi da un point ii bine , daca nu tre sa caut informatii in alta parte. de aceea am precizat zona grand rapids, lansing, holand,pt ca acolo stau in grand rapids .
    suca
  •  01-24-2007, 10:03 PM 55333 in reply to 55267

Bann:
    Pai omul zicea ca..nu conteaza ce..numa de lucru sa fie!Stick out tongue

Aha! Lasa ca am mai auzit eu placa asta. Angry

Chiar nu ma refer la Marius. E la modul pur general, legat de ce mi s-a intamplat mie in trecut.

Marius, eu una nu stiu locuri de munca in Grand Rapids. Sorry! Si mult noroc!

Alea iacta est.
  •  01-30-2007, 03:19 PM 55432 in reply to 55252

anunt pt cei care au permis de conducere in michigan. exista vre un loc de unde se poate face rost de sample of tests pt exameul de conducere scris, altu decat siteul lor de pe net, unde da un singur set de 25 intrebari. am vazut ceva siteuri pe net contra cost da nu stiu cat sunt de serioase. poate cineva a auzit sau vazut reclama aia cu "focus factor" brain suppliment, memory.. platesti 4.95 handling and shipment fees.. si iti dau un flacon de 120 pastile.. si ai termen 2-3 saptamani de proba ... cand aplici online sa iti trimita pastilele de proba si dai accept pe termn on conditions te inscrii automat in prefered constumers program.. adika ei iti deduc automat in fiecare luna banii din contul tau si iti livreaza pastilele lunar la adresa indicata.... iti dau totusi posibilitatea ca in perioada de proba 2-3 sapt daca nu esti 100% satisfacut poti sa ii suni si sa iesi din prefered costumer program, si in acest caz ramai cu pastilele si cu 5 usd minus in cont. da dupa ce am primit pastilele am caut iar pe net siteul lor sa ii sun sa ma scoata din programul lor am gasit un site cu reclamatii  de la clienti.. peste 100 persoane ca se plangeau ca li  s-au extras sume de bani de pe credit si debit si nici macar nu au primit pastilele .. li s-au luat bani si la persoane care au telefonat sa iasa din program( 200-300 usd). si mai scria acolo ca , saracii oameni se chinuiau cu state prosecutors sa isi recupereze banii, compania o fost sanctionata cu 1 mil pentru alte treburi murdare. si cum paza buna trece primejdia rea mi-am anulat cotul de checking de la banca si mi-am deschis altu ca sa nu aiba de unde sustrage bani..aviz celor interesati... si oricum pretul pe cre il cer ei pt pastile in prefered costumers program ii mult mai mare decat daca le procuri de pe nextag sau alte siteuri nde compara preturi. " aviz amatorilor" !!! sa revenim la oile noastre.... are cinva habar de testele alea pt permis . ca dupa carticica pe care o dau ei so inveti... nu te luminezi prea tare. ........ salutare si bafta!!!!

suca
    Filed under:
  •  01-30-2007, 03:22 PM 55433 in reply to 55252

si apropo cum s fac modificari in profil? aici pe forum ca pun ceva avatar, email, etc!!!!

suca
    Filed under:
  •  01-30-2007, 03:28 PM 55434 in reply to 55433

marius_ai:

si apropo cum s fac modificari in profil? aici pe forum ca pun ceva avatar, email, etc!!!!

Dai click pe numele de utilizator in coltul din dreapta sus.

The only real security in life is to be very good at what you do.
  •  03-29-2007, 11:46 PM 58338 in reply to 55314

Te rugam sa nu mai postezi astfel de mesaje fara a da o descriere completa din care sa fie evident ca este vorba de ceva legal.

RomPortal

•  12-23-2007, 12:14 AM 69542 in reply to 58338

mesaj numai pt "babaie4u" de ce te legi tu de baiatul asta,,,,
View as RSS news feed in XML