Sign in RomPortal Forum Sign in | Join | Help

Intrebari...

Last post 03-13-2007, 04:04 AM by wector. 1 replies.
Sort Posts: Previous Next
  •  02-25-2007, 06:39 AM 56198

Intrebari...

Buna,

Am descoperit acest forum acum cateva zile si m-am bucurat tare, deoarece si eu vreau sa emigrez in Australia doar ca nu am facut nimic serios in privinta aceasta. De fapt, nici nu stiu de unde sa incep...Huh?am inteles din discutiile de pe forum ca ar trebui sa " citesc " din scoarta in scoarta siteul oficial, dar m-ar ajuta f. mult sa-mi impartasiti si mie din experienta voastra, a celor care deja ati facut primii pasi.Big Smile Dar sa va spun cate ceva despre mine...Am 24 ani si am terminat ASE-FABBV, iar acum urmez un master tot in ASE, dar pe administratie ( Guvernanta Publica Europeana ). M-am gandit ca mi-as mari sansele de emigrare daca as urma un ACCA sau un CFA...doar ca si acestea dureaza destul de mult, implica multi bani si nici nu stiu sigur cat de mult m-ar putea ajuta sa imi gasesc un job bun acolo. Acum lucrez intr-o banca si as dori sa stiu ( daca imi poate raspunde cineva ) daca experienta de aici in domeniul bancar este recunoscuta acolo.

Multumesc anticipat.

O zi faina tuturor!

Filed under:
  •  03-13-2007, 04:04 AM 57241 in reply to 56198

Re: Intrebari...

Salut Aussie !
    Mi-ar fi placut sa te fi putut ajuta cu informatii clare si precise ...dar din pacate nu detin asa ceva.Iar experienta mea s-ar putea sa nu coincida cu ceea ce ti se va intampla tie.Asa ca oricat de mult ti-as povesti s-ar putea sa nu-ti fie deloc de folos.Sau din contra.In mare,... si eu am terminat Aseul in Buc dar am sfarsit prin a lucra ca electrician.Din cate am vazut eu la altii ai avea sanse mari sa lucrezi in domeniul bancar.Daca esti istetel si nu faci gafe nu au nici un motiv sa nu-ti dea vre-o sansa.Iar banci sunt la fiecare colt de strada.Nu ar fi rau sa faci niste risarci si sa-ti arunci siviul pe piata.Nu se stie niciodata de unde sare iepurele.Daca nu ,enerveaza-te si vino incoa sa vezi cam cum sta treaba.Nu ai ce pierde.
    Pe curand,
     Wector

aloha !
View as RSS news feed in XML