Sign in RomPortal Forum Sign in | Join | Help

Sambata seara!

Last post 07-18-2007, 01:09 AM by seedlly. 22 replies.
Sort Posts: Previous Next
  •  03-09-2007, 07:17 PM 57077

Sambata seara!

Pentru cei/cele din Los Angeles..m-am gandit sa facem un post cu evenimente locale..si care ar putea interesa si pe altii!

De aceea, ma simt nevoita sa postez eu primul anunt!De fapt..nu este chiar un anunt..ci mai degraba propuneri pentru weekend(si nu numai!)!!!

Deci..maine seara...la "The Gig" Hollywood.!

Mai multe info aici..

http://www.livefromthegig.com/calendar/2007-03.htm

Poate ne intalanim pe acolo!!!!Wink

Omul nu poate descoperi noi oceane, cata vreme nu are curajul de a pierde din vedere tarmul. ( Andre Gide )
    Filed under:
  •  04-12-2007, 08:32 PM 59055 in reply to 57077

Re: Sambata seara!

EVENIMENT EXTRAORDINAR
    LA LOS ANGELES

CENTRUL CULTURAL ROMÂNESC
    DIN SUDUL CALIFORNIEI
    ORGANIZEAZ
    Ă SPECTACOLUL TRUPEI

3 SUD EST

VINERI, 20 APRILIE 2007,
    ORA 8:00 PM

ADRESA:
    18858 ERWIN ST., TARZANA, CA 91335
    (Banquet Hall)

INTRAREA:
    Adul
    ţii: $25 de persoană
    Tineretul 12 - 18 ani: $15
    Copiii sub 12 ani: gratuit

Pentru informaţii si rezervări, sunaţi la:
    818
    -645-7110 (Agripina & Doru
    Şerban)
    562-773-8077 (Ana & Greg Birtoc)

www.rom-cal.org

http://www.rom-cal.org/

Omul nu poate descoperi noi oceane, cata vreme nu are curajul de a pierde din vedere tarmul. ( Andre Gide )
    Filed under:
  •  07-16-2007, 12:14 AM 63316 in reply to 59055

Ceva slujbe la biserica va intereseaza?praying
    rStick out tongue [:P]x
  •  07-16-2007, 01:19 AM 63318 in reply to 63316

roxana:

..i rather put a fork up my assFist

"there is NO WOMAN out there that is worth the trouble that she brings" by me :)
  •  07-16-2007, 01:45 AM 63320 in reply to 63316

roxana:

Depinde la care biserica!!!!Stick out tongue

Filed under:
  •  07-16-2007, 02:15 AM 63322 in reply to 63320

Etete...acum ai si preferinte.  Normal ca vorbeam de aia la care te primeste cu "a fork up your ass"Rolling Laugh

•  07-16-2007, 02:47 AM 63325 in reply to 63322

Si aia cam pe unde vine?Java..repede directiile!!!Rolling Laugh
    Filed under:
  •  07-16-2007, 06:58 AM 63329 in reply to 63316

roxana:

ceva de "spoveditor" de femei triste, exista ? 

•  07-16-2007, 03:31 PM 63345 in reply to 63329

Seedlly, din pacate in zona LA nu exista femei triste asa ca probabil ar trebui sa te gandesti la o eventuala relocare.  Am auzit ca mai in Nord asa unde-i mai frig le apuca tristetea si depresia mai usor.Stick out tongue

•  07-16-2007, 05:26 PM 63369 in reply to 63345

cu veveritele am inteles-o, instinct animalic, dar si conducatoarea miscarii feminine din LA??? ma pune chiar pe ganduri, si ma intreb oare tu esti leul care are coama cea mare si stufoasa???Big Smile...sincer ma uimesti
  •  07-16-2007, 06:39 PM 63377 in reply to 63369

Hahaha...lasa Seedlly uimirile si uita-te in jurul tau si spune-mi tu ce femei in stari depresive vezi tu in LA?  Romancele cel putin sunt femei cu capul pe umeri care chiar si atunci cand dau de greu se ambitioneaza si merg mai departe fara sa intre pe anti-depresive.  Oricum, poate tu ai noroc sa gasesti unele care sunt cu lama-n mana si se gandesc in ce directie sa taie.Bad T
  •  07-16-2007, 07:00 PM 63383 in reply to 63369

seedlly:
    cu veveritele am inteles-o, instinct animalic, dar si conducatoarea miscarii feminine din LA??? ma pune chiar pe ganduri, si ma intreb oare tu esti leul care are coama cea mare si stufoasa???Big Smile...sincer ma uimesti

Chiar asa Roxana..fii capitanul nostru!!!!clipind

Filed under:
  •  07-16-2007, 07:06 PM 63387 in reply to 63377

roxana:

cu lama-n mana si se gandesc in ce directie sa taie.Bad T

he he heWhisper

"there is NO WOMAN out there that is worth the trouble that she brings" by me :)
  •  07-16-2007, 07:49 PM 63396 in reply to 63377

roxana:
    Hahaha...lasa Seedlly uimirile si uita-te in jurul tau si spune-mi tu ce femei in stari depresive vezi tu in LA?  Romancele cel putin sunt femei cu capul pe umeri care chiar si atunci cand dau de greu se ambitioneaza si merg mai departe fara sa intre pe anti-depresive.  Oricum, poate tu ai noroc sa gasesti unele care sunt cu lama-n mana si se gandesc in ce directie sa taie.Bad T

sincer nu stiu, m-am mutat in LA de curand, intrebarea mea era daca exista femei tristeSmile

•  07-16-2007, 07:56 PM 63399 in reply to 63396

Mai bine deschizi un nou topic. Sa vedem ce-i tristetea, de ce apare...si apoi vedem si daca exista femei triste sau nu. Ce zici?

P.S Bun venit pe RP Smile

Life is full of dreams.If you don't dream ...go to sleep.
  •  07-16-2007, 08:13 PM 63400 in reply to 63396

Seedlly,

Bine ai venit in LA!  Femeile pe care le stiu eu nu sunt triste ca de sunt prin preajma mea si fac tot ce pot sa le scot din borcanul cu melancolie/depresie in cazul in care simt ca-i prericol de scufundare.  Dar daca-ti doresti cu adevarat sa gasesti fetze triste sunt sigura ca nu va fi foarte greu.  Acum am si eu o curiozitate...de ce cauti femei triste?  Vrei sa fii salvatorul lor si sa le readuci la viata?  Astea vesele si multumite de viata nu vor sa aiba de-a face cu tine?  Intreb si eu.I dunno

Pana una alta...pune mana si deschide ceva topicuri de taiat vene...gen...de unde vine si cum se trateaza tristetea.Confused

BP...no offence dar chiar nu mai exista subiecte de discutie de ar fi asa de interesant de analizat tristetea?  Poate sunt eu prea grounded de nu prea inteleg subiectele astea filozofice.

•  07-16-2007, 08:21 PM 63401 in reply to 63400

Oh nu, vroiam sa pastram topicul asa cum este ...tocmai fara sa vorbim de tristete chiar pe topicul unde se vorbeste de party in LA.
    Life is full of dreams.If you don't dream ...go to sleep.
  •  07-17-2007, 03:58 PM 63497 in reply to 63400

roxana:

Seedlly,

Bine ai venit in LA!  Femeile pe care le stiu eu nu sunt triste ca de sunt prin preajma mea si fac tot ce pot sa le scot din borcanul cu melancolie/depresie in cazul in care simt ca-i prericol de scufundare.  Dar daca-ti doresti cu adevarat sa gasesti fetze triste sunt sigura ca nu va fi foarte greu.  Acum am si eu o curiozitate...de ce cauti femei triste?  Vrei sa fii salvatorul lor si sa le readuci la viata?  Astea vesele si multumite de viata nu vor sa aiba de-a face cu tine?  Intreb si eu.I dunno

Pana una alta...pune mana si deschide ceva topicuri de taiat vene...gen...de unde vine si cum se trateaza tristetea.Confused

BP...no offence dar chiar nu mai exista subiecte de discutie de ar fi asa de interesant de analizat tristetea?  Poate sunt eu prea grounded de nu prea inteleg subiectele astea filozofice.

nu cauta nimeni nici o femeie trista, intrebarea de mai sus "spoveditor" de femei triste a fost pusa la misto, in nici un caz salvatorBig Smile, si cineva spunea doar asta e topic de "sambata seara" asa ca sa revenim la discutie, si va intreb ce faceti sambata searaSmile, tu si gasca ta de femei bucuroase???Big Smile...da poate ca am nevoie de cineva sa imi arate imprejurimile LA-ului mai ales ca am auzit de multe locuri faine pe aici

•  07-17-2007, 04:46 PM 63507 in reply to 63497

Heyy...

VAD CA VREI SA TE FII PLIMBAT!

Lasa Domne' tristetea...ca face bine la nimeni!

Oricum, daca ai chef de distractie...sau ma rog...ceva nice, atunci da-mi un semn si vorbim.

Am 'cunostinte' acolo...si poate poate.

DECI...

Ai grija!

A.A.M.
    Filed under:
  •  07-17-2007, 05:00 PM 63513 in reply to 63497

seedlly:

nu cauta nimeni nici o femeie trista, intrebarea de mai sus "spoveditor" de femei triste a fost pusa la misto, in nici un caz salvatorBig Smile, si cineva spunea doar asta e topic de "sambata seara" asa ca sa revenim la discutie, si va intreb ce faceti sambata searaSmile, tu si gasca ta de femei bucuroase???Big Smile...da poate ca am nevoie de cineva sa imi arate imprejurimile LA-ului mai ales ca am auzit de multe locuri faine pe aici

Seedlly, imi pare rau dar nu te pot ajuta.Bad T

In primul rand, femeile "mele" sunt bucuroase asa cum sunt si nu au nevoie de noi amici mai ales cand e vorba de necunoscuti care deja nu prea fac o impresie buna la prima aparitie.Hmm

In al doilea rand, mi-a ajuns cu ghidul turistic - dupa o perioada indelungata mi-am dat seama ca nu e o afacere foarte buna.  Oricum exista ceva motoare de cautare care te pot ajuta in indentificarea punctelor de interes din zona LA si sunt sigura ca te vei descurca si fara ajutorul meu si al "gashtii mele."  Mult succes in explorarea LA-ului!

•  07-17-2007, 05:14 PM 63516 in reply to 63513

Vaaii..Roxana ce fetita rea esti!!Daca se rataceste saracul Seedly prin LA? Da-i macar un hint!!!clipind

Ce sa zic..Seedly..esti ghinionist...!"Fetitele triste/vesele" sunt mai in nord....! Stick out tongueAi ajuns cam tarziu.....!Wink

Filed under:
  •  07-18-2007, 01:00 AM 63575 in reply to 63513

roxana:
    seedlly:

Seedlly, imi pare rau dar nu te pot ajuta.Bad T

In primul rand, femeile "mele" sunt bucuroase asa cum sunt si nu au nevoie de noi amici mai ales cand e vorba de necunoscuti care deja nu prea fac o impresie buna la prima aparitie.Hmm

In al doilea rand, mi-a ajuns cu ghidul turistic - dupa o perioada indelungata mi-am dat seama ca nu e o afacere foarte buna.  Oricum exista ceva motoare de cautare care te pot ajuta in indentificarea punctelor de interes din zona LA si sunt sigura ca te vei descurca si fara ajutorul meu si al "gashtii mele."  Mult succes in explorarea LA-ului!

te-ai lasat de ghid turistic si te-ai apucat de fugarit veverite, sa intelegBig Smile....macar merge treaba??? ca vorbea cineva mai inainte veverite sunt destule

Suntem necunoscuti, dar putem sa ne cunoastem, eu si femeile "tale", Big Smile...oricum, nu ne vom cunoaste, asta e, nu are de ce sa iti para rau.

Succes la veverite!!!Big Smile

•  07-18-2007, 01:09 AM 63576 in reply to 57077

back la subiect!!! Big Smile

Sambata asta, 28 iulie - seara (putem sa o incepem si de dimineata), o sa fie chef la mine, casa noua, oras nou, ce vreti voi, asa ca daca vreti sa veniti sunteti bineveniti care sunteti pe aici prin apropiere sau si prin departare, adresa mea de email este seedlly@yahoo.com, pana acum am aprox. 8-9 invitati o sa se stranga mai multi, e loc pentru cateva zeci, nu am nici un animal rau la intrare Big Smile, probabil ca am lasat multe impresii dar nu e asa va garantez, in schimb voi avea mici, bere, poate si sarmale dar nu promit si multe altele lichide si solideBig Smile

View as RSS news feed in XML