Salut Blackie,
Da ,imi pare rau ca ingros randurile celor despre care se spune ca iau pielea de pe tine.Incerc totusi sa fiu exceptia.Dar oricat as incerca se pare ca nu-mi iese.Asa ca din cand in cand mai dau si eu din banii care nu mi se cuvin ,asa ..la oameni pe strada si in general la persoane nevoiase.Nu glumesc.
Iar de restul incerc si eu sa-mi fac viata mai usoara caci slava domnului sunt atatea lucruri care-mi lipsesc !!!
Noi nu suntem veniti decat de vre-o 6 luni acum.Acomodarea a fost usoara si asta ptr.ca Melbourn-ul este cu siguranta cel mai european oras din Australia.
Si din multe puncte de vedere ne simtim ca acasa.Mancarea misto,oameni civilizati,locuri super si ceea ce este cel mai important: tot timpul se intampla cate ceva.Si iubesc orasele de genul acestora.
In rest procesul de acomodare continua..stii cum este ,iti lipsesc prietenii/familia si in general locurile unde ai iubit/urat si te-ai format ca individ si ai prins albine cu caciula.Ma rog...asta este poezia mea si nu trebuie neaparat impartasita de nimeni.
Dar suntem baieti mari si sper ca nu va trece mult timp pana sa trecem si peste asta.
Si aici a venit toamna(ce coincidenta) si s-a mai racit.Dar sunt numa` vre-o 20 C.Ne place caci ne transmite ideea de iarna.Sunt curios cat de rece se va face in plina iarna ????
Dar vom fi primi care vom afla si daca te va interesa iti vom spune si tie.
Ok si sper sa ne mai auzim.
Unde exact locuiesti si ce te-a determinat sa alegi Nord quinslend ?
Obi
aloha !