Am venit in State acum doi ani de zile ca si turist.Dupa 7 luni m-am casatorit cu o cetateanca americanca.Am fost la inteviu pt greencard dar din lipsa de dovezi m-au aminat si mi-au dat 87 de zile prin care sa trimit hirtiile ce lipseau la dosar.Au trecut 87 de zile timp in care i-am dat restul de hirti avocatului meu care pur si simplu nu a trimis hirtiile.Acum 3 saptamini am primit o scrisoare de la immigrations prin care imi spune ca aplicatia mea pt greencard a fost abandonata si respinsa pt ca nu au primit hirtiile cerute.Acum am fost la un alt avocat care mi-a dat doua obtiuni:
1: Sa aplic dinou de la inceput pt obtinerea greencardului.
2: Sau sa mai astept 3 luni de zile dupa care sa aplic, pt ca la data interviului sa am peste 2 ani de casatorie si sa obtin greencardul pe 10 ani. Treaba este ca acum nu am nici un statut si pot sa primesc oricind o scrisoare prin care poate sa inceapa procesul de deportare.
Ce sa fac sa risc asteptind inca 3 luni de zile dupa care sa aplic,sau sa aplic acum si dupa 2 ani de zile sa merg la un alt interviu.