Sign in RomPortal Forum Sign in | Join | Help

Am nevoie urgent de informatii referitoare la emigrarea in Canada

Last post 03-06-2008, 03:50 PM by Roada. 3 replies.
Sort Posts: Previous Next
  •  05-30-2007, 05:22 AM 61109

Am nevoie urgent de informatii referitoare la emigrarea in Canada

Am  completat acum doua saptamani un formular de emigrare in Canada pe site-ul VIA CANADA , iar vinerea trecuta am primit un mail , in care scria ca cerea mea a fost acceptata si mi s-a dat un numar de telefon la care sa sun ptr a obtine o programare . Am sunat , mi s-a pus intrebarea in ce oras locuiesc i-am raspuns Galati , doamna cu care vb la tel a spus ca cel mai apropiat loc ie Bucurestiul si m-a programat pe data de 06.06.2007 ora 12.00 l-a un interviu. In mail-ul respectiv mi-a fost trimis si un formular pe care sa-l completez si sa-l depun , atunci cind merg la interviu, tot in acel mail mai scria ca trebuie sa platesc 800 dolari canadieni , reprezentind taxa de procesare dosar ( ptr o familie). Acum pun intrebarea daca suma ceruta  a mai fost platita de catre cineva dintre dvs sau reprezinta o mare teapa.

•  05-30-2007, 07:37 PM 61128 in reply to 61109

Re: Am nevoie urgent de informatii referitoare la emigrarea in Canada

Daca "VIA CANADA" reprezinta un link la un website de imigrare al guvernului canadian, atunci e normal sa platesti procesarea. In 1999 taxa era de 500 de dolari. Oricum, faptul ca platesti taxa asta nu-ti garanteaza ca vei si lua viza. Asta e pentru deranjul lor. Cel mai bine, ca sa nu ai dubii, ar fi sa dai un telefon la ambasada/consulatul Canadei din Bucuresti si sa intrebi.

Alea iacta est.
  •  06-06-2007, 10:10 PM 61260 in reply to 61128

ASA ESTE TREBA SI EU AM PLATIT SI MAU REFUZAT PRIMA DATA

A DOUA OARA MIAU DAT VIZA FARA NICI O PROBLEMA....

ORICUM AR FI TREBUIE SA PLATESTI ASA STA TREABA CU AMBASADA SI

SA ITI DAU PAREREA MEA NU CRED EU CA DACA TU SUNI PRIN TEL ITI VOR DA UN RASPUNS

CONCRET INCEARCA SAI SUNI SI AI SA VEZI CAT E DE GREU SI DACA NU ESTI CONVINGATOR

LA TEL ITI SPUN EU CA VEI AUZI TONUL TELEFONULUI SI AI SA VB SINGUR....

ASTA E ORI PLATESTI ORI TE DUCI LA UN AVOCAT SPECIALIZAT CARE ITI VA FACE

O EVALUARE DACA AMBASADA CANADIANA AU MATIVE DE A NUTI ACCEPTA VIZA...

BAFTA MULTA SI DANE DE VESTI

mary jo visite www.quebec2you.com
  •  03-06-2008, 03:50 PM 71105 in reply to 61109

Buna,

Nu stiu in ce stadiu esti cu emigrarea in Canada dar daca nu ai inceput, eu iti recomand sa mergi cu firma Hello Canada www.hellocanada.ro

Sunt mult mai ieftini si mai rapizi decat orice alta firma de emigrare din tara. Noi cu ei am venit si in 11-12 luni am avut viza in mana Yes

Bafta

View as RSS news feed in XML