Sign in RomPortal Forum Sign in | Join | Help

pomelnice pentru romanii din diaspora

Last post 07-06-2007, 08:01 AM by Euclid. 2 replies.
Sort Posts: Previous Next
  •  06-06-2007, 02:39 AM 61240

pomelnice pentru romanii din diaspora

desi traim departe de casa stim cu totii ca inima noastra a ramas acasa, in Romania; si cred ca fiecare dintre noi daca Romania ar avea nivelul de dezvoltare al Europei  cred ca toti am prefera sa muncim si sa traim acasa; nu am venit aici sa ne umplem sacosele de bani; vrem doar un trai decent si sa fim alaturi de cei dragi;

pentru ca simteam nevoia sa fiu aproape de traditia noastra si de credinta noastra ortodoxa mi-a atras atentia un site romanesc: www.pomelnice.ro

serviciile de curierat pentru pomelnice prestate de www.pomelnice.ro imi dau speranta si incredere, ca va fi mereu mai bine si imi creaza siguranta ca spiritul ortodox ma insoteste oriunde ma duc si ma face sa ma simt bine;
    asta ne dorim cu totii , sa ne simtim cu sufletul linistit;
  •  06-08-2007, 10:11 AM 61295 in reply to 61240

Re: pomelnice pentru romanii din diaspora

eu cred ca ai dreptate dar cei mai multi au uita asta din cauza munci lipsa de tinp si prea putina imortanta de asi

pune intrebarea daca traim impacati cu noi insusi...

dar in final si cel care spune ca e dur si el trebuie sa aiba momente in care isi

pune intrebarea asta...ma bucur ptr tine ca tiai gasit linistea sufleteasca... 

mary jo visite www.quebec2you.com
  •  07-06-2007, 08:01 AM 62661 in reply to 61295

Re: pomelnice pentru romanii din diaspora

Asta e mai tare ca vanzarea de penitente de catre papa de la Roma... kongratulations!

A point is that which has no part.
View as RSS news feed in XML