Sign in RomPortal Forum Sign in | Join | Help

Etica!

Last post 08-08-2007, 05:45 PM by LEXA. 2 replies.
Sort Posts: Previous Next
  •  03-13-2003, 10:42 AM 75

Etica!

1. Prima intrebare: Sa presupunem ca stii o femeie insarcinata care deja are 8 copii. Trei dintre ei sunt surzi, doi sunt orbi si unul este dezechilibret mintal. Femeia are sifilis. Ai sfatui-o sa faca un avort? 2. A doua intrebare : Este momentul alegerii presedintelui lumii si votul tau va determina cine este alesul. Iata-i pe cei trei candidati: Candidatul A are legaturi cu politicieni corupti si crede in astrologie. A avut doua amante. Fumeaza ca o locomotiva si bea 8 pana la 10 pahare pe zi. Candidatul B a fost concediat de doua ori, doarme pana dupa pranz, in facultate se droga si bea un sfert de litru de whisky in fiecare noapte. Candidatul C este un medaliat si un erou de razboi. Este un vegetarian convins, consuma doar bere si asta ocazional si nu a avut nici o data legaturi extraconjugale. Dintre acesti trei candidati, pe care l-ai alege (sincer)? * * * Candidatul A este Franklin D. Roosevelt. Candidatul B este Winston Churchill. Candidatul C este Adolf Hitler. ... Trebuie sa fii intotdeauna atent cu cei care traiesc prea...sanatos!!! Apropo, daca la intrebarea despre avort ai raspuns afirmativ, tocmai l-ai omorat pe Beethoven!
    Cei care nu isi amintesc trecutul vor fi condamnati sa il repete. (George Santayana - The Life of Reason, Volumul1, 1905)
  •  08-07-2007, 10:44 PM 65476 in reply to 75

Re: Etica!

super:)))

•  08-08-2007, 05:45 PM 65547 in reply to 75

Re: Etica!

clipind

hehehehe!

M-am scos!

Am raspuns Nu la prima si l-am ales pe winston Churchill, candidatul B!

Dar e mistokutza!

Mai rar sa vezi asa ceva pe-aici, bine Muntene!

Numai bine!

A.A.M.
View as RSS news feed in XML