Sign in RomPortal Forum Sign in | Join | Help

Reguli in familie

Last post 06-06-2008, 06:39 AM by ansil. 2 replies.
Sort Posts: Previous Next
  •  08-12-2007, 12:27 AM 65735

Reguli in familie

Eram in sala de cinema, in fatza noastra la cateva randuri observ un cuplu cu un baietzel, care avea cam 10-12 ani. Ei bine incep reclamele, si la doua dintre ele inainte de a incepe apare scris pe ecran "Restricted", la care copilul isi pune o mana la ochi si sta asa pana cand se termina reclama cand tatal , care statea langa el probabil ii spunea ca "gata potzi sa te uitzi", iar copilul isi lua mana de la ochi.

Nu este singurul caz pe care l-am vazut de genul asta, intrebarea mea este: Care e ideea ???

Mi se pare de-a dreptul stupid, nu vede dar aude tot, si apoi ...... ce cauta acel copil la film??? Era trecut de ora 10pm.

Voi atzi proceda la fel??? Nu e o prostie sa faci asa ceva? Care ar fi morala unei astfel de reguli??? Confused

"What nerv's me also destroy me!"
  •  08-12-2007, 11:37 AM 65746 in reply to 65735

Re: Reguli in familie

Heh...imi amintesc de mama care imi punea mana la ochi cand la tv in filme erau scene de dragoste.

Nu stiu care-i ideea. Oricum in zilele noastre copiii au acces la muuuuuulte, iar o reclama restricted e floare la ureche. Eu cred ca regula e facuta "de ochii lumii", mai ales ca era trecut 10 noaptea. Probabil se simteau cu musca pe caciula, si ca sa nu fie si mai judecati, il faceau pe copil sa inchida ochii....sa vada lumea ca totusi copilul nu are acces la orice. Parerea mea...

Life is full of dreams.If you don't dream ...go to sleep.
  •  06-06-2008, 06:39 AM 73537 in reply to 65735

Re: Reguli in familie

Mi se pare o aberatie.

Educatia nu se face evitand sau nu filmele de la televizor sau de la cinema si un copil nu devine delicvent doar daca se uita 2 ceasuri la un film cu impuscaturi, in plus de asta lucrurile interzise atrag ca un miraj. In opinia mea este necesar ca parintele sa poata explica copilului diferentele dintre bine si rau.

3 ceasuri rele
View as RSS news feed in XML