Uite cum suni acasa cel mai ieftin....
In primul rand, trimiti un email d-ala "in masa" si intrebi cunoscutii care stie ceva despre cum sa suni acasa mai ieftin si mai bine.
Apoi faci o selectie in functie de laudarosenia din raspunsurile pe care le primesti si mergi la un pretenar despre care stii ca se lauda cu un serviciu telefonic international "excelent" si sa te plangi ca nush ce are serviciul tau international de telefonie, ca astepti de-ti vine rau sa faca legatura, vrajala d-asta. Cam intre a doua tarie si cafea.
Pretenaru' o sa zica hai ma ce naiba suna de la mine ca merge excelent si nu ma costa mai nimic, am gasit pe unii care......bla, bla, bla.
Tu suni bine mersi, vorbesti cu cine trebuie si la plecare il intrebi elegant pe pretenar cat te costa convorbirea, ca sa-i dai malaiu'.
El o sa zica fugi domle d-acilea ca nu costa mai nimic, ti-am zis ca am serviciul de la unii care chesti trestii, uite e bine ca l-ai incercat si acuma, poate, o sa te abonezi si tu la astia, vezi nu uita sa zici ca i-am recomandat eu, o sa-mi faca un discount.
Atunci tu zici, ah ok, bine, mersi, o sa verific pe net cum e cu astia si-ti zic.
Saptamana urmatoare il iei pe numarul doi de pe lista, s.a.m.d. .
Daca intre timp te intreaba primul ce ai facut ba, ai vorbit cu aia, te bagi si tu, bla bla, tu ii raspunzi ca da bai, am vrut sa aflu io mai multe , da uite ca in ultima saptamana n-am avut net, fir-ar ei cu comcastu' lu' mama lor cu tot. Si nici telefoane n-am putut sa dau ca am cu Vonage si daca n-am avut net, of o sa dau naibii in turbare cu telefoanele astea.....
Cand se epuizeaza lista de prieteni, le spui ca d-acuma inainte te-ai hotarat sa vorbesti cu neamurile prin messenger, ca te-ai saturat de atatea telefoane si crezi ca o sa renunti la fix, ca-i scump si platesti naibii o groaza de bani aiurea si pe fix si pe mobil, of of, of. Si iti faci intre timp un cont la oriunde.com si le ceri neamurilor din Romania sa te sune pe numarul ala, ca nu-i costa decat mai putin ca si o convorbire interurbana in tara de bastina.
Come take a look @ BoldMouse IT Solutions!