Sign in RomPortal Forum Sign in | Join | Help

acte necesare parintilor mei

Last post 09-30-2007, 08:50 AM by LEXA. 4 replies.
Sort Posts: Previous Next
  •  09-11-2007, 04:00 PM 67089

acte necesare parintilor mei

Buna la toata lumea!

Intai de toate imi cer iertare daca stresez cu intrebarile astea pe care presupun ca altcineva le-a mai avut innainte.

Vreau sa fac tot ce pot sa fie un proces corect si de aceea sper sa mi raspundeti cu ceea ce stiti voi, referitor la invitatiile de vizita in US pentru parinti.

Eu as vrea sa incep acest proces pentru parintii mei, care sunt pasii ce trebuiesc urmati???

...mai precis ce vreau sa mai intreb... fac invitatii separat pentru fiecare, una mamei si alta tatalui, sau fac pentru ei doi ca si familie.

Cum e mai bine sa procedez???

Multumesc frumos.

A.A.M.
  •  09-14-2007, 01:06 PM 67204 in reply to 67089

Re: acte necesare parintilor mei

buna

eu am facut invitatie parintilor mei acum 2 ani, si anul trecut fratelui meu si prietenei lui. A fost aceeasi invitatie pt amandoi. Nu am facut 2 invitatii. PE aceeasi invitatie au fost trecut numele mamei si a tatalui....La fel, s-au dus la ambasada si la ghiseu impreuna, si au primit via pe 10 ani

mult succes

•  09-18-2007, 12:48 PM 67307 in reply to 67204

Buna

...si multumesc frumos pt raspuns; deci invitatia o fac pentru amandoi, dar actele necesare le fac la fiecare in parte???

Mercik...si numai bine.

A.A.M.
    Filed under:
  •  09-24-2007, 09:35 PM 67650 in reply to 67307

Uite ca m-am uitat pe Form I-134 pe care-l gasesti aici http://www.uscis.gov/files/form/I-134.pdf si in prima fraza din instructiuni scrie clar ca un astfel de formular se completeaza pt fiecare persoana in parte. Automat si scrisoarea de la serviciul sotului(cu pozitia, salariul si vechimea) si extrasul ala de cont de care-ti ziceam (pe care nu-l gasesc acum nici sa ma bati, dar care iti este descris tot in formular la punctul II-A) le faci tot pt fiecare in parte. I guess. Dar sa fii sigura ca esti in safe side, mai bine fa-le la amandoi in parte.

Si uite aici http://www.usembassy.ro/Romana/Visa_FAQ.html gasesti fragmentul asta despre ce trebuie sa pregateasca ei din tzara.

Puteti lua in considerare prezentarea unor documente referitoare la proprietati (titluri sau certificate de proprietate pentru case, apartamente si alte proprietati), referitoare la serviciul dvs. (contracte de munca, adeverinte de salariu, cartile de munca, taloanele de pensie), referitoare la situatia financiara (extrase de cont, certificate de investitor), referitoare la situatia familiala (certificate de casatorie, certificate de nastere) sau referitoare la afacerea dvs. (extrase de cont, bilanturi anuale, statutul firmei si actele de constituire).

Si apuca-te de treaba. LOL ca bataie iti iei daca nu aud ca ai inceput procesul. Big Kiss

Life is full of dreams.If you don't dream ...go to sleep.
  •  09-30-2007, 08:50 AM 67853 in reply to 67650

Multumesc mmmmmmmult de tot!

Si m-am apucat ca mi-era teama, la cat de fioroasa esti tu...trebuia!Hmm

Mai astept sfaturi daca mai stiti cate ceva...din experientele voastre.

PUP dulce.

A.A.M.
View as RSS news feed in XML