Sign in RomPortal Forum Sign in | Join | Help

deportare din aeroport...se poate???

Last post 09-19-2007, 03:22 PM by TheAlien. 3 replies.
Sort Posts: Previous Next
  •  09-19-2007, 07:23 AM 67366

deportare din aeroport...se poate???

am un prieten caruia i sa intimplat asta!

e adevarat ca a plecat mai devreme de 6 luni inapoi inspre america(nu inainte de a intreba ambasada daca poate face asta, si ei au spus ca nu are nimic) dar nu a stat peste viza pus in rindul trecut.

nu i sa pus interdictie numai sa anulat viza cu o stampila rotunda rosie.

ce mai e de facut in cazul asta? se poate face ceva contestatie? ce se poate face ca sa mai poata pleca inapoi sau sa isi recupereze viza care era pe o durata mai mare.

cei care sunteti in tema va rog ca sa raspundeti.

Filed under:
  •  09-19-2007, 11:29 AM 67375 in reply to 67366

Re: deportare din aeroport...se poate???

Nu a fost deportat, ci pur si simplu nu i s-a permis intrarea. Ambasada si ofiterii de la intrare tin de departamente diferite. Mai mult se spune clar ca viza nu GARANTEAZA intrarea in US ci permite doar prezentarea la granita unde ofiterul de la immigration va determina daca este ok sa te lase sau nu.

Deoarece el s-a intors atat de rapid ofiterul a gandit ca el nu vine pentru turism ci pentru altceva, si i-a anulat viza.

Acum trebuie sa mearga sa solicite o alta viza. Nimic nu il impiedica sa faca asta. Va fi insa evident mult mai greu.

Cat despre contestatie nu are unde sa depuna asa ceva.

The only real security in life is to be very good at what you do.
  •  09-19-2007, 02:22 PM 67382 in reply to 67375

ce se intimpla daca motivatia cu care a plecat era una valabila......

de ex. cazul lui este ca era un f. bun prieten cu mirele de la nunta la care era invitat.

nu a schimbat nimic pentru cei de la portalul din aeroport, oricite dovezi a adus.

si i-au trintit o stampila si lo trimis la plimbare.

am retinut de la cineva din sua ca ar exista ceva contestatie care se poate face in state numai. undeva in Nebraska, si ca hirtoagele iau o groaza de timp.

nimeni nu stie nimic about it? 

si inca o intrebare, daca sunt 2 prieteni(fata-baiat) si discuta de mult timp, ea ajunge in state cu loteria si nu are cetatenia, poate sa se casatoreasca si sa il duca si pe el cu viza K1 sau K3 nu ma pricep....?

este vreo sansa? 

Filed under:
  •  09-19-2007, 03:22 PM 67384 in reply to 67382

Re: ce se intimpla daca motivatia cu care a plecat era una valabila......

Nu mai conteaza contestatia. Viza lui a fost deja anulata. Daca speranta ar fi ca sa depuna o contestatie si apoi sa ii fie aprobata si apoi sa mearga la ambasada doar ca formalitate sa ii puna alta viza in pasaport, sansele sunt..... Realistic vorbind, nu se va intampla asa ceva niciodata. (chiar daca stiu ca never say never)
    The only real security in life is to be very good at what you do.
View as RSS news feed in XML