Sign in RomPortal Forum Sign in | Join | Help

interviu intrare sua

Last post 10-19-2007, 03:37 AM by marquez. 3 replies.
Sort Posts: Previous Next
  •  09-24-2007, 09:46 AM 67624

interviu intrare sua

buna tuturor!

am obtinut si eu viza pe 10 ani. vreau sa plec saptamana viitoare insa am o dilema. as vrea sa vizitez o prietena care face un MBA in pittsburgh. eu am invitatia de la o ruda care locuieste in boston. problema e ca am vb cu prietena mea si, din moment ce e extrem de ocupata, ar dori sa trec mai intai pe la ea(saptamana viitoare e mai libera) si abia apoi sa merg in boston. credeti ca as putea avea probleme la intrarea in state cu cei de la immigration chiar daca le explic situatia? exista sanse sa-mi refuze intrarea in state? situatia e cat se poate de reala si ma gandeam ca, eventual, sa le dau nr de telefon de la universitate(sa verifice ca e chiar studenta acolo) si nr ei ca sa confirme. e pentru prima oara cand merg in state si habar n-am cum decurge interviul la aeroport cu cei de la immigration.

as fi recunoscatoare celor care m-ar putea ajuta cu un sfat sau experientze asemanatoare.

•  09-24-2007, 02:43 PM 67639 in reply to 67624

Re: interviu intrare sua

N-o sa ai probleme ,eu cind am venit prima oara aveam o invitatie in Texas la un curs si m-am oprit in Detroit ,nimeni nu a intrebat asa ceva mai ales ca viza e luata si poti merge oriunde in SUA.
  •  09-26-2007, 05:00 PM 67714 in reply to 67639

Chiar asa - adresa pe care o treci in I-94 (cea la care vei locui pe durata sederii in SUA) trebuie sa fie in orasul de destinatie al zborului, sau nu conteaza?

Concret: noi, inainte de a merge la fratele sotului, in Washington DC, ne oprim citeva zile in NYC. Ne-am luat biletele de avion doar pentru NYC, urmind sa luam din NY cele pentru Washington. Ce adresa, asadar, trebuie sa trec eu in I-94? Confused

•  10-19-2007, 03:37 AM 68214 in reply to 67714

Bine v-am regasit!

Nici o intrebare, desigur, pe JFK in legatura cu adresa din I-94, am primit 6 luni si-am stat 10 zile (exact cit spusesem si la ambasada, si acolo, la port of entry), am predat Departure Record angajatei Delta care a strins cartonasele inainte de boarding si gata, sintem bine mersi inapoi acasa.

:)

View as RSS news feed in XML