Sign in RomPortal Forum Sign in | Join | Help

timp de procesare

Last post 11-08-2007, 08:57 AM by ancusa. 2 replies.
Sort Posts: Previous Next
  •  11-06-2007, 02:36 PM 68680

timp de procesare

Salut tuturor! Va citesc cu mult interes si va multumesc pentru informatiile postate. Pana acum mi-au fost foarte utile.Eu si iubitul meu m inceput lungul proces pentru viza K1.Am ajuns in stadiul de asteptare a NOA2. Asteptam de 2 luni si vom mai vedea cat va mai dura. Stie cineva ceva noutati legate de timpul de procesare al actelor? Si daca mai sunt persoane implicate in acest proces acum, mi-ar face placere sa va cunosc si sa mai schimbam pareri, sfaturi incurajari.
    Filed under:
  •  11-07-2007, 07:43 AM 68696 in reply to 68680

Re: timp de procesare

Si eu cu iubitul meu am aplicat pentru visa K1 ... a ajuns acolo in 17 Septembrie 2007... inca nu am primit nici un fel de raspuns... nici NOA1... si sunt deja 7 saptamanani de atunci, saptamana viitoare se face 2 luni :( asteptam pentru ca altceva nu putem face... totusi  costand  450$ ar trebui sa aibe ceva inbunatatiri  Confused
    (parerea mea)
  •  11-08-2007, 08:57 AM 68745 in reply to 68696

Re: timp de procesare

Wow! Inseamna ca noi suntem norocosi. Noi am primit NOA1 in 12-13 zile, chiar nu mai imi amintesc exact. Acum asteptam NOA2 din 2 august. Si din cat reusim sa aflam din ceea ce e postat pe net se pare ca media e pe undeva pe la 130 zileSad. Speram ca sunt totusi persoane care au "scapat" mai repede. Dar se pare ca nu ne ramane decat sa tot numaram zilele care trec in speranta ca ... poate totusi... ne vor face o surpriza placuta!
View as RSS news feed in XML