Buna!
In aprilie am fost la consultatie la un medic stomatolog, medic de ale carei servicii medicale nu am fost multumita. M-a tepuit cat se poate la bani si mai nou, primesc o factura cum ca datorez 75 parale ca nu am onorat o consultatie pe care trebuia s-o ghicesc(data este 20 oct), ptr ca nu am primit nici un telefon, nu mi s-a spus ca tre' sa ma duc la control la 6 luni de la prima vizita....si oricum o consultatie nu mi se pare normal sa se faca automat, fara ca eu sa fiu pusa in tema si intrebata daca imi convine ziua,/ora..... Nu am ales-o ca medicul meu stomatolog si nici macar nu vreau sa fie.....acum mai mult ca niciodata, imi doresc ca nici macar sa n-o fii cunoscut-o...Cand am fost prima data la consultatie am completat formularul minunat care ti se baga sub nas, insa nu imi amintesc sa fii ales-o ca medic stomatolog personal.
Am sunat astazi si mi s-a spus ca persoana care se ocupa de papers nu e momentan pe baricade si ca voi fi sunata mai tarziu....mai tarziu nu s-a intamplat....nu m-a sunat nimeni.
In perioada in care am fost la medicul asta am mai mers la alti 2 medici si ar fi culmea sa primesc si de la cei 2 acelasi tip de factura...la fiecare cabinet am semnat formularul minunat....
Am nervi ca nu vreau sa platesc ptr "nimic", insa nu stiu cum Dumnezeu sa procedez.
Any advice?