Sign in RomPortal Forum Sign in | Join | Help

Programare la ambasada

Last post 11-28-2007, 08:07 AM by bonepaula. 4 replies.
Sort Posts: Previous Next
  •  11-18-2007, 07:33 AM 68939

Programare la ambasada

Stie cineva cat e de aglomerat acum? Eu am o invitatie pentru o viza bussines si ar trebui sa fiu in US la inceputul lui decembrie. Dar mi-e teama ca o sa fie prea aglomerat si nu o sa ma poata programa pana la sfarsitul lunii...

Poate si-a mai facut cineva programare zilele astea si im ipoate spune care e situatia...

Multumesc

Fiecare om poseda un anumit orizont. Cand se ingusteaza si devine infinit de mic, el se transforma in punct si atunci omul zice: "Acesta este punctul meu de vedere".
  •  11-18-2007, 10:04 AM 68942 in reply to 68939

Re: Programare la ambasada

Am gasit pagina asta : http://travel.state.gov/visa/temp/wait/tempvisitors_wait_result.php?post=Bucharest&x=84&y=14

Sa inteleg de aici ca pentru B1 au un delay de doar 2 zile ? Adica daca sun maine ma pot programa pe miercuri?

Fiecare om poseda un anumit orizont. Cand se ingusteaza si devine infinit de mic, el se transforma in punct si atunci omul zice: "Acesta este punctul meu de vedere".
  •  11-20-2007, 08:55 AM 68980 in reply to 68942

Se pare ca informatia care am pus-o nu e corecta. Am sunat ieri si mi-au spus ca ma pot programa dupa 5 decembrie daca nu e urgent. Le-am spus ca e cam urgent si asa ca m-au programat pe 27 noiembrie. Acum sa speram ca si primesc viza, desi toti colegii mei pana acum au primit-o :).
  •  11-27-2007, 02:41 PM 69064 in reply to 68980

Am primt viza :). Inca nu stiu pe cat timp, numai joi imi ajunge pasaportul prin curier, dar am primit-o :). Azi se pare ca s-a dat destul de echilibrat, adica unii au primit altii nu. Cand mi-am completat eu formularul pentru curier, au mai venit vre-o 4 persoane sa ia formular si am mai vazut vre-o 3 ianinte. Si nu toata lumea apeleza la curier. Am vazut si persoane refuzate, era un tanar care cred ca mergea cu H2b si l-au refuzat, dar mi s-a parut destul de nesigur, nu prea stia engleza si cred ca nu prea stia nici ce o sa faca acolo...
    Filed under: ,
  •  11-28-2007, 08:07 AM 69068 in reply to 69064

Party!!!Felicitari !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Party!!!flag
    Life is full of dreams.If you don't dream ...go to sleep.
View as RSS news feed in XML