Sign in RomPortal Forum Sign in | Join | Help

Ptr computer geeks : How much?

Last post 02-05-2008, 03:18 PM by Dell. 2 replies.
Sort Posts: Previous Next
  •  02-04-2008, 07:32 PM 70437

Ptr computer geeks : How much?

Banuiesc ca unii dintre voi care sunteti in USA si lucrati in domeniu ma puteti ajuta cu niste numere. Vreau sa stiu cu cit esti platit daca faci grafic design pe ora, si cam cit poti sa ceri ptr un custom designed website plus maintenace( adica de cite ori se adauga cite ceva nou si iti ia citeva ore cit poti sa ceri ptr asta).

Cel mai ieftin grafic designer pe care il stiu lucreaza cu $65 pe ora. Nu am idee cam cit sa cer ptr un website, custom design( adica nu folosesti templates) plus  maintenance.

Sugestii, va rog.

Mersi.

•  02-04-2008, 09:03 PM 70438 in reply to 70437

Re: Ptr computer geeks : How much?

Smile Intrebare clasica si fara un raspuns clar. Aceasta intrebare este la fel cu cea pusa unui pictor "Cat m-ar costa sa imi faceti portretul?". Evident raspunsul va fi diferit de la pictor la pictor.

Iar cand spui maintenance, ce intelegi prin asta? Doar ca schimbi grafica ici colo, sau este un site dinamic unde trebuie sa creezi un nou modul din cand in cand, sau sa schimbi ceva existent (programare, baze de date, etc.)

Si ca sa iti pun problema in altfel (fel in care trebuie sa o pui si tu la randul tau clientului), daca iti vine instalatorul acasa sa iti repare chiuveta, cat il platesti pe ora? Dar mecanicul la masina, cat iti va cere pe ora?

The only real security in life is to be very good at what you do.
  •  02-05-2008, 03:18 PM 70452 in reply to 70437

Re: Ptr computer geeks : How much?

longneck:
    Cel mai ieftin grafic designer pe care il stiu lucreaza cu $65 pe ora. Nu am idee cam cit sa cer ptr un website, custom design( adica nu folosesti templates) plus  maintenance.

Sugestii, va rog.

Cred ca nimeni nu poate sa-ti dea sugestii valabile ca raspuns la intrebarea asta.
    Daca puneai aceeasi intrebare pt. canapele de piele, bilete de avion sau SUV-uri atunci ai fi primit sugestii cu sacosa. La meserii nu prea merge.

Cred ca e bine sa abordezi invers problema. Cam asa: care-i bugetul, cat e maximul pe care-ti permiti sa-l cheltui pt. web design & support si ce vrei de la website-ul tau? Odata ce ai raspuns exact la asta, problema e pe jumatate rezolvata.

The infinite is in the finite of every instant. (Zen)
View as RSS news feed in XML