salutare tuturor!!!!
am tot citit pe-aici cum ca lumea a luat viza, au luat cetatenia si multe alte vesti bune!!! as vrea sa va felicit si sa va urez un bine ati venit in state....lol...sau " un zbor placut spre state" daca nu ati plecat inca....:)
k...am mai scris acum vre-o saptamana cum ca am fost programat la amprente pentru cetatnie....ei uite ca am primit si programarea interviului...care este pe 27 martie...eu vreau sa plec in romania pe la inceputul lunii iunie, eventual sfarsitul lui mai....deoarece ma casatoresc pe 15 iunie...intrebarea mea este...daca totul merge bine la interviu....stiu ca ar mai dura o luna pentru programarea la juramant...ce ce ar fi sa presupunem la sfarsitul lui aprilie....din acel moment....dupa ce am certificatul de naturalizare in mina...stie careva cam cat dureaza pt un pasaport american? sau...am nevoie de pasaportul american in romania...ca sa dovedesc ca sunt cetatean US? vreau sa aplicam pt cr1 dupa nunta....si as vrea sa stiu ce mi-ar cere cei de la ambasada US din bucuresti...este de ajuns doar certificatul de naturalizare sau am nevoie de pasaport? in fine...in caz in care am nevoie de pasaport...stie careva cat dureaza ? costul pasaportului mi-a spus cineva ca este in jur de 100$...dar mi s-a spus ca pot aplica sa-mi vina mai repede si m-ar costa in jur de 400$ , adevarat? si daca da...ce inseamna mai repede?
mersi mult...si apreciez raspunsurile voastre!!!!
ps...asadar interviul este la sfarsitul lui martie...pentru cei ce sunt nervosi pt timpii de asteptare...la mine a durat destul de putin....s-au miscat rapid...
de la inceputul lui noiembrie de cand mi-au primit aplicatia pina la sfarsitul lui martie....:D
multa bafta va urez....astept intrebari....