Sign in RomPortal Forum Sign in | Join | Help

credite SUA ...nelamuriri

Last post 02-22-2008, 07:19 AM by arissa. 6 replies.
Sort Posts: Previous Next
  •  02-21-2008, 04:40 PM 70831

credite SUA ...nelamuriri

Din cite am inteles in SUA ai nevoie de 60 credite pentru a completa un Associate Degree,si probabil 120 pentru un Bachelors.Totusi in Romania se dau aproximativ 60 credite doar pentru un an de studiu,deci cum e posibil?Ma poate lamuri cineva?

Si inca ceva,stie cineva cum se calculeaza acel Credit Hour?

Multumesc :)

•  02-21-2008, 05:08 PM 70832 in reply to 70831

Re: credite SUA ...nelamuriri

ambraa:

Si inca ceva,stie cineva cum se calculeaza acel Credit Hour?

Cate ore tine cursul atatea credite are. Daca e curs de 3 ore are 3 credite, daca e de 4 ore are 4 credite. La fel ca in Ro. Wink

"What nerv's me also destroy me!"
  •  02-21-2008, 05:40 PM 70835 in reply to 70832

Pai in foaia mea matricola nu e trecut nr de ore pe saptamina,ci totalul,pe tot anul de studiu...Nu mai stiu cite erau pe saptamina.Credeam ca are cineva o formula.
  •  02-21-2008, 07:05 PM 70837 in reply to 70832

Leona:
    Cate ore tine cursul atatea credite are. Daca e curs de 3 ore are 3 credite, daca e de 4 ore are 4 credite. La fel ca in Ro. Wink

neah. nu cred ca exista curs de 4 ore Smile daca e undergrad e 3h daca e graduate e 4h. eu trebuie sa fac 56 credite la master (14 cursuri). In Ro e alta poveste.. habar n-am cum se calculeaza.....

"Peace is a lie, there is only passion. Through passion, I gain strength. Through strength, I gain power. Through power, I gain victory. Through victory, my chains are broken. The Force shall free me."
    The Sith Code
  •  02-21-2008, 07:21 PM 70839 in reply to 70837

Sith:

neah. nu cred ca exista curs de 4 ore Smile

Sa fii tu sanatos ca-s cursuri si de 5 ore. Smile

Leona poate a vrut sa zica ca sunt cursuri de 3 ore per total, adica pe saptamana, la fel cu cel de 5 ore de care zic eu. La mine de ex sunt cursuri de 3 cr impartite in 1h15' pe lecture /2-3 lectures pe saptamana, si sunt la fel de bine cursuri de 3 cr impartite in 3 lectures pe sapt a cate 50' pe lecture. Si la fel de bine poate fi un curs de 3 credite bagat gramada in 3 ore odata pe saptamana. Eu am avut si cursuri de 5 cr cu cate 5 lectures&recitations pe sapt. Si la fel de bine cursuri de 5-6 ore care de fapt aveau 4 cr. Asa ca e random, zic eu.

Cine-i mai intelege cum fac ei calculul?

"You don't stop riding because you get old, you get old because you stop riding."
  •  02-21-2008, 11:45 PM 70841 in reply to 70839

mda ai dreptate. Smile si la noi sunt la CS de exemplu cursuri MWF cate 1h15' .. cred ca ma gandeam doar la 4h deodata. anyway, la voi e GPA maxim 5? e mai rar intalnita forma asta (5 credit courses).
    "Peace is a lie, there is only passion. Through passion, I gain strength. Through strength, I gain power. Through power, I gain victory. Through victory, my chains are broken. The Force shall free me."
    The Sith Code
  •  02-22-2008, 07:19 AM 70844 in reply to 70841

GPA maxim e 4. Singura parte nasoala e ca nu exista  minus or plus la nici un grad, adica daca nu iei A, sari imediat in B, C etc...si e cam dureroasa trecerea de la 4.0 la 3.0 fara nici o tranzitie de 3.3 ori 3.7.

In general clasele alea de 4 sau 5 cr se gasesc in Science College, clasele de matematica, fizica, chimie sau biologie, care au lectures, recitations, labs, si sunt considerate mai grele si multa munca pe ele.  N-ai sa vezi clasa in Liberal Arts college de 5 credite, nu-i duce sufletul pe aia la mai mult de 3 credite pe saptamana. Big Smile

"You don't stop riding because you get old, you get old because you stop riding."
View as RSS news feed in XML