Sign in RomPortal Forum Sign in | Join | Help

Putin ajutor va rog

Last post 03-31-2008, 05:24 PM by Mad@. 3 replies.
Sort Posts: Previous Next
  •  03-25-2008, 11:33 AM 71553

Putin ajutor va rog

Salut tuturor, as avea o mica intrebare sa pun,daca ma poate ajuta cineva,mii de multumirii :),sa incerc sa va povestesc pe scurt istoria mea ca sa va puteti face o idee exacta de situatia mea,eu sunt in ro,logodnica mea este in state,a plecat acolo cu loteria vizelor,acum aproape 5 ani de zile,anul acesta la sfarsitul lui august,inceputul lui septembrie ar trebui sa primeasca cetatenia,noi am dorii sa ne casatorim asta vara,dar din cate am inteles din ceea ce am citit aici pe forum,daca ne casatorim inainte ca ea sa fie cetatean si depun cerere de viza,o sa dureze foarte mult pana vom putea fi impreuna.intrebarea mea este,daca ne casatorim la vara,iar eu depun cererea pt viza dupa ce ea primeste cetatenia,are vreun impact cu timpul care-l am de asteptat ?va rog ajutati-ma cu niste sfaturi,si in cazul in care exista o solutie sa pot fi langa ea mai repede,as fi foarte recunoscator,in 4 ani de zile ne-am vazut o singura data,credeti-ma ca sunt disperat si nu stiu ce pot face sa fiu mai repede langa ea....si o alta intrebare daca se poate,ma gandeam sa ma duc sa cer o viza de turist,eu am mai fost odata anul trecut,dar am fost refuzat,nu am prezentat dovezi mai deloc...nici invitatie de la ea...nici alte lucruri care sa le arate celor de la consulat ca am de ce sa ma intorc inapoi....dar acum as vrea sa ma duc cu tot ceea ce imi trebuie,cum anume trebuie procedat cu invitatia...affidavit of support....ce ar fi bine sa mai am la mine,este bine sa le precizez celor de la interviu ca vrem sa ne casatorim in ro,avand in vedere ca si ea este romanca,in afara de parintii ei,restul familiei ei este in ro....va multumesc anticipat pentru timpul acordat si pentru ajutor,God Bless!
  •  03-25-2008, 12:58 PM 71557 in reply to 71553

Re: Putin ajutor va rog

Nu cred sa fie o problema daca actele pleaca la imigrari dupa ce logodnica ta este cetatean american, chiar daca v-ati casatorit inainte de a obtine ea cetatenia.

In privinta vizei de vizita, merita sa incerci dar sansele sunt scazute in comparatie cu cineva care se duce pentru prima data la interviu, dar totul este o loterie acolo. Bafta!

Never hold your farts in.
    They travel up your spine, into your brain, and that
    is where chitty ideas come from!!!!
  •  03-25-2008, 08:34 PM 71588 in reply to 71557

multumesc mult pt sfaturi si pentru timpul acordat...
  •  03-31-2008, 05:24 PM 71742 in reply to 71588

Pana cand cineva mai documentat va sari cu un raspuns (aviz Alien Big Smile )imi permit sa -mi dau si eu cu parerea vis-a -vis de viza B2;

Personal,nu cred ca ar fi o idee buna sa le zici la interviu cavrei sa aplici pt B2 sa-ti vizitezi viitoarea sotie,ca oricum vreti sa va casatoriti, s-ar putea sa te refuze din simplul motiv ca exista vize speciale pt asa ceva(K1),viza B1/B2 - este o viza business/travel  non immigrant! In schimb visa de tip K este special pt asa ceva.

Nu stiu daca un rezident(cum ai spus ca e prietena ta) are dreptul sa iti trimita un AOS pt a vizita ca si un cetatean..!?Daca o poate face atunci poti aplica pt B2 pe motiv ca vrei sa vizitezi si atat apoi inapoi in Romanika(nu ca te insori)ai sanse 50-50 ca noi toti,oricum trebuie sa le demonstrezi ca ai legaturi puternice cu RO(casa,proprietati,bani in banca,servici bun sau scoala)e o chestie de interpretare a legii de catre ofiterii consulari si deci depine de dispozitia lor daca primesti sau nu;si cum ar spune Alien de puterea ta de convingere si de siguranta de sine ;LOTERIE!!! cu putin noroc! Alien..?!! Tu ce parere ai?

Bafta multa!

What doesn't kill you,makes you stronger!
View as RSS news feed in XML