Sign in RomPortal Forum Sign in | Join | Help

Green Card pentru mama si sora minora

Last post 05-11-2008, 05:59 PM by sotoloredana. 2 replies.
Sort Posts: Previous Next
  •  05-11-2008, 10:18 AM 72830

• OanaC is not online. Last active: 06-18-2008, 04:06 AM OanaC
    • Top 25 Contributor
      Female
    • Joined on 09-06-2005
    • Philadelphia/Constanta
    • Posts 620
    • Points 980

Green Card pentru mama si sora minora

Vreau sa aplic pentru Green Card pentru mama si pentru sora mea care are 13 ani.... Stiu ca mama este prioritate I pentru cetateni americani, insa surori/frati sunt pe ultimul loc la prioritate. Avand in vedere ca ea are doar 13 ani si mama este singurul tutore, va devenii si ea automat prioritate I ?

Cand depun actele pentru mama, depun separat si pentru sor-mea sau vor fi amandoua pe acelasi formular? Si inca o intrebare, in afara de I 130 mai trebuie sa completez si alte forme? Am depus de mult pentru sotul meu, dar parca imi aduc aminte ca am completat si ceva fise biografice Confused

Multumesc ... am incercat sa caut pe aici, dar sunt atatea subiecte despre K1 si K3 ca ma dor ochii deja, nu vad nimic pentru surori/frati..

•  05-11-2008, 04:45 PM 72839 in reply to 72830

Re: Green Card pentru mama si sora minora

OanaC:

Vreau sa aplic pentru Green Card pentru mama si pentru sora mea care are 13 ani.... Stiu ca mama este prioritate I pentru cetateni americani, insa surori/frati sunt pe ultimul loc la prioritate. Avand in vedere ca ea are doar 13 ani si mama este singurul tutore, va devenii si ea automat prioritate I ?

Cand depun actele pentru mama, depun separat si pentru sor-mea sau vor fi amandoua pe acelasi formular? Si inca o intrebare, in afara de I 130 mai trebuie sa completez si alte forme? Am depus de mult pentru sotul meu, dar parca imi aduc aminte ca am completat si ceva fise biografice Confused

Multumesc ... am incercat sa caut pe aici, dar sunt atatea subiecte despre K1 si K3 ca ma dor ochii deja, nu vad nimic pentru surori/frati..

cand poti aplica pentru parinti sau frati?dupa ce primesti green cardul sau cand esti cetaten american?

just curious pentru viitor:)...mersi mult.

•  05-11-2008, 05:59 PM 72843 in reply to 72839

Re: Green Card pentru mama si sora minora

cred ca atunci cand   devii cetatean american poti aplica pentru reintregirea familiei

iar pt Oana, mai e o forma G846 parca ,autobiografica...

Ary
View as RSS news feed in XML