Sign in RomPortal Forum Sign in | Join | Help

Criza resimtita si de universitatile din SUA-un impediment in acordarea de burse studentilor internationali?

Last post 05-08-2009, 11:15 PM by securitate. 1 replies.
Sort Posts: Previous Next
  •  05-03-2009, 11:49 AM 80090

Criza resimtita si de universitatile din SUA-un impediment in acordarea de burse studentilor internationali?

Buna tuturor,

M-am gandit sa abordez acest subiect pentru ca sunt interesata sa fac un master in SUA, prin obtinerea unei burse .

Am citit mai multe articole in care era prezentata situatia dificila in care se afla cel putin cateva facultati din  SUA -Top 10.Ma gandesc cum se situeaza celelalte facultati care nu sunt in acest top?Sunt convinsa ca aceasta criza face ca acea competitivitate in ceea ce priveste acordarea burselor sa fie mai puternica.Daca ma gandesc ca nu mai au decat un sfert din fondurile pe care le aveau  acum doi ani(daca le mai au) pentru acordarea de burse este de inteles.

Stiind ca sunteti mult mai ancorati in realitate pentru ca studiati/traiti in SUA, m-ar ajuta foarte mult sa aflu si opiniile voastre referitor la acest subiect.

Multumesc.

•  05-08-2009, 11:15 PM 80136 in reply to 80090

Re: Criza resimtita si de universitatile din SUA-un impediment in acordarea de burse studentilor internationali?

Universităţi private au mai multe burse de studiu într-o economie de rău.
    Attitude controale succesul - să nu fie o oaie
View as RSS news feed in XML