Sign in RomPortal Forum Sign in | Join | Help

Police clerance

Last post 03-09-2010, 05:18 PM by Justinia. 5 replies.
Sort Posts: Previous Next
  •  09-18-2009, 07:17 AM 80906

Police clerance

Am intntia sa emigrez in Canada, stie cineva de ce fel de cazier(police clerance) am nevoie. Am trait numai in NYC(mai mult de 8 ani). E suficient cazierul din NYC sau trebuie sa cer pentru New York State? Cum pot sa optin cat mai repede? Cat timp e valabil?
  •  02-08-2010, 12:38 PM 81592 in reply to 80906

Re: Police clerance

Din cate tin eu minte ai nevoie de cazierul eliberat de FBI (nu glumesc, dar este o formalitate) cat si de cel romanesc de la circa de politie unde ai avut ultima oara rezidenta in Romania. Este o limita de timp pe care nu o tin minte exact, dar daa ai stat intr-o tara mai mult decat limita respectiva, ai nevoie de cazier dina ceea tara. nu conteaza daac ai avut statu legal sau nu in tara respectiva.

•  03-09-2010, 02:27 PM 81707 in reply to 80906

Cel mai bine daca faci pentru NY state si ai nevoie si de la FBI. Daca esti in NY dute in Police Plaza si ei iti iau amprentele si explica pentru ce ai nevoie, ei o sa-ti dea doua cartonase cu amprentele tale pe care trebuie sa trimiti una in Albany si celalalt in Vest Virginia. Cere si adresa corecta unde trebuie sa le trimiti. Pentru NY state o sa primesti intro saptamana iar de la FBI dureaza cam 6 saptamani.

Nici eu nu stiu valabilitatea lor, tin pumni ca eu am facut in Septembrie anul trecut si abia acuma vreau sa depun dosarul.

Trebuie sa ai si cazier din Romania si asa cum stiu eu poti sa riditi numai personal.

•  03-09-2010, 05:16 PM 81709 in reply to 81707

Valabilitate 6 luni.

Ho sentito un vuoto dentro di me ed un senso di paura mentre il buio delle nuvole era ancora intorno a me.
    Poi all'improvviso, sotto di me, un'oceano di luci:cosi tante in una volta sola,non le avevo viste mai:
    La Citta degli Angeli
  •  03-09-2010, 05:18 PM 81710 in reply to 81709

Despre cazier Romania:

http://www.politiacapitalei.ro/index.php?option=com_content&task=view&id=829&Itemid=1401
    Ho sentito un vuoto dentro di me ed un senso di paura mentre il buio delle nuvole era ancora intorno a me.
    Poi all'improvviso, sotto di me, un'oceano di luci:cosi tante in una volta sola,non le avevo viste mai:
    La Citta degli Angeli
View as RSS news feed in XML