Sign in RomPortal Forum Sign in | Join | Help

URGENT: ce sanse am la J1

Last post 03-25-2010, 05:41 PM by Alessia. 1 replies.
Sort Posts: Previous Next
  •  02-12-2010, 07:32 AM 81600

URGENT: ce sanse am la J1

Am o sora stabilita legal in USA si anul trecut am mers impreuna cu parintii mei la ambasada pt a obtine o viza de vizita. Am fost refuzati

Anul acesta as vrea sa ma inscriu la un program de Work and Travel. Cu ajutorul lor ar trebui sa obtin o vizita J1.

Acum, va intreb ce sanse am sa primesc viza...

Conteaza faptul ca am fost refuzata pt alt tip de viza? Conteaza faptul ca am o sora stabilita legal acolo?

Astept vreo parere...

•  03-25-2010, 05:41 PM 81787 in reply to 81600

Re: URGENT: ce sanse am la J1

La ambasada totul conteaza, dar la fel de bine poti sa ai noroc si sa vada altceva in dosarul tau. Nu exista garantii. Faptul ca ai un refuz si ai si rude aici nu ajuta, dar daca prezinti un caz puternic legat de ce te tine in Romania si cum te ajuta programul, daca stii bine totul despre program, ai sanse, de ce nu? Nu vei sti pana nu incerci.

Iti doresc succes. Cunosc oameni care nu se asteptau sa reuseasca, au mers la distractie, si au primit. Altii care nu aveau nici un motiv sa ramana si au fost refuzati. Fii optimista si fii sincera cand ajungi acolo. Nu te gandi la ce au facut altii si ce raspunsuri s-ar astepta ei sa primeasca.

Sa auzim numai de bine!

Alessia

View as RSS news feed in XML