Sign in RomPortal Forum Sign in | Join | Help
Page 6 of 8 (8 items)  « First ... < Previous 4 5 6 7 8 Next >

best friends

best friends

Original Photo

Photo Comments

geani_23 said:

WOW, superb catel! Nu-mi pot lua ochii de la el! Se vede ca o iubeste pe fetita, arata foarte protector langa ea.

6:48 PM on December 26, 2007

geani_23 said:

Ce rasa e?

8:59 AM on December 27, 2007

OanaC said:

Multumesc, da e o draguta si tare desteapta.  Rasa este Newfoundland  - creste cat un ...vitel!

9:04 AM on December 27, 2007

geani_23 said:

Cred, e asa mare la numai 3 luni! O scumpete, as giugiuli-o toata ziua :)

10:14 AM on December 27, 2007

arissa said:

Chiar ca arata ca 'best friends'. Nu se stie care creste mai rapid, Chelsea ori Nadia. :))

Nu cumva sa o insulti pe don'soara Chelsea ca e cat un vitel cand vine si vrea sa se aseze in bratele  tale la cele over 150 lbs care o sa le faca in curand, cand ea e sigura si ferm convinsa ca e mica cat un chihuahua. :)) ... mai cunosc eu 2 cazuri ...

Sa-ti creasca mari si frumoase (both of them) .

11:13 PM on January 23, 2008

OanaC said:

arissa nici nu am vazut post-ul tau pana azi (2 luni mai tarziu)..... Iti zic eu sigur ca Chelsea creste mai repede avand in vedere ca acum la aproape 6 luni e mai mare decat un ....lup matur..iti poti da seama. Nu mai stiu exact cate libre are insa cred ca undeva in jur la 70 DEJA!!!! Am fost cu ea si cu Nadia in parc Vineri si cum ea crede ca e micuta, a dat sa se joace cu gandacii de 3-4 ani care erau pe acolo ...Doamne dezastru total, orice miscare facea darama pe cineva inclusiv pe mine .... A trebuit sa ma retrag intr-o zona unde nu era nimeni ...a mai gasit ea cate un jogger ratacit sa se ia dupa el ..... Manca-o-ar mama pe ea de frumoasa :)))

Multumesc la fel pentru urari - asemenea !!

11:11 AM on March 16, 2008

This Gallery

Statistics

• Posted By: OanaC
  • Viewed: 737
  • Comments: 6
  • Ratings: 3 vote(s)
  • Rating:

Alternate Sizes

Photo Properties

• Model: HP Photosmart R930
  • Exposure Time: 1/61 sec